Незаміжня Леся Нікітюк вже невдоволена увагою чоловіків: “Ноги волохаті”. Чому не догодив залицяльник?

34-річна Леся Нікітюк не раз казала, що хоче стати сімейною жінкою. Та свій сильний незалежний характер ведуча не може стримати.

Лесі Нікітюк одягати весільну сукню довелося кілька разів у житті, але, на жаль, лише на зйомки телепередачі. Артистка не раз зізнавалася в інтерв’ю, що дуже хоче родинного щастя та затишку, втім зараз не до побачень. Зірка поділилася своїм розумінням значимості роботи: для неї піти з проекту означає зрадити своїм принципам.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Втім, артистка не втрачає надії знайти свою половинку.

Леся дуже популярна особа в інтернеті та має свій блог у соціальних мережах. Особливо активно веде Нікітюк свій Інстаграм. Звісно, її оточують здебільшого прихильники, але й критиків також вистачає.

Одного з них вона навіть вирішила “пропіарити” у себе в сторіз та прямо висловити своє ставлення до знахабнілих чоловіків. Хейтер вирішив написати образливий коментар під світлиною зірки:

“Ноги волохаті”, – пише користувач Інстаграму та навіть не приховує власного профілю у мережі.

Леся Нікітюк

Леді Ле – не з тих знаменитостей, які будуть мовчки терпіти образи. Ведуча виявила, що ображає її одружений немолодий чоловік, який до того ж має доньку. Вона вказала профіль нахаби та заявила, що таких, як він буде одразу блокувати.

Леся Нікітюк

Додала також знаменитість: вважає, що дружина цього критика скаже їй дякую за те, що її обранець не буде більше роздивлятися ноги чужих жінок.

Наводити таку справедливість зірка вирішила вперше. Схоже, дійсно її зачепили слова в адресу зовнішності.

Схожі статті