Андрій Данилко розповів, як заспокоював Тіну Кароль після давньої поразки: поп-діва не любить програвати

Виявляється, Андрій Данилко намагався втішити Тіну Кароль і натрапив на двозначну реакцію.

Вірка Сердючка стала відомим персонажем у всьому світі завдяки пісенному конкурсу “Євробачення”. Сотні звичайних виконавців перетворилися у справжніх зірок після отримання призового місця, і Андрій Данилко не став виключенням.

Чого не скажеш про Тіну Кароль, яка отримала поразку і так і залишилася знаменитістю на рівні України. І хоча поп-діва має багатомільйонну фан-базу та співпрацює з найращими кліпмейкерами та виданнями, повернути час назад та зайняти місце тріумфатора їй не вдасться.

Андрій Данилко втішав Тіну Кароль

Після виступу Тіни на сцені конкурсу європейського масштабу і оголошення результатів, вона була дуже засмучена. На поміч прийшов відомий і успішний артист Вірка Сердючка, який розумів, в якому стані знаходиться поп-діва.

Тина Кароль
Тина Кароль

“Говорив їй: “Все в порядку, ти в десятці, і ти відмінно виступила. Так що переживати нема про що”. І тут вона, раптом, каже: “Цей фестиваль, реально, для тебе”. Я запам’ятав ці слова і задумався, чому вона так сказала. Поки я не приїхав сам на цей конкурс, я не міг зрозуміти, що це за “машина”, – зізнався Андрій Данилко.

Втім, звичайному глядачеві також  може бути незрозумілим зауваження поп-діви. Втім, вона мала рацію, для Андрія Данилко це був справжній успіх.

Андрій Данилко
Андрій Данилко

Нагадуємо, що участь у змаганні принесла артисту й багато проблем. Наприклад, він втратив сон і досі не може прийти до тями. Поговорюють і про наявність у співака затяжної депресії. Однак, підтвердження діагнозу з вуст Андрія Данилко так і не пролунало. Хоча він зізнався, що спілкувався з психотерапевтом.

Схожі статті