Від кого народила старшу доньку Тоня Матвієнко у 17 років: все, що відомо про першого зятя Ніни Матвієнко

Тоня Матвієнко щаслива у шлюбі з Арсеном Мірзояном. Та у житті зірки був ще один чоловік, якого вона палко покохала.

Тоня Матвієнко має двох чудових доньок. Маленька Ніна радує своїми першими успіхами своїх знаменитих мальків, а старша Уляна стала справжньою красунею-помічницею для мами.

Жінки родини Матвієнко

Виглядають мама зі своєю старшенькою Уляною буквально, як подружки. Дівчині зараз 22 роки, а народила її ще коли була школяркою. У 17 років Тоня палко закохалася і відважилася подарувати дитину обранцю.

Хто був першим чоловіком Тоні Матвієнко?

Майбутня українська зірка зустріла своє кохання на одній з молодіжних тусовок. Хлопцю було на той час 23 роки. Як згадує артистка, хлопець був дуже красивим та гідним її руки і серця. Вагітності своєї дівчини не злякався.

Уляна Матвієнко

Дівчині довелося закінчувати школу екстерном, адже почалося сімейне життя. Батьки обранця дуже добре прийняли невістку. Допомагала майбутній зірці й родина Матвієнків. Антоніна згадує, що поява малюка їй не завадила згодом піти навчатися до столичного інституту мистецтв і культури. Спершу професію донька Ніни Митрофанівни обрала зовсім не творчу: “менеджер зв’язків з громадськістю”.

У першому шлюбі Тоня була 10 років. Причиною розлучення Матвієнко-молодша вважає те, що стосунки згасли в обох. Та навіть зараз тепло відгукається про першого чоловіка. Каже, що знає про його нову родину і про те, що він дуже щасливий у нових стосунках.

Чи спілкується донька співачки з батьком зараз – невідомо.

 

 

Схожі статті