Ектор Хіменес-Браво, Влад Яма та інші зірки, які хотіли б осісти за кордоном, але шоу-бізнес не відпускає

Безліч українців мріє покинути батьківщину заради світових мегаполісів, серед них є і зірки.

Серед українців, які мріють покинути батьківщину заради Нью-Йорку або Парижу, є і знаменитості, за що їх не можна засуджувати. Світові столиці бізнесу та моди манять до себе не лише наших співвітчизників, але представників усіх народів. На превеликий жаль, з неймовірними міськими пейзажами та можливостями на емігрантів чекає великий конкурс на посаду та серйозні витрати. Тому для багатьох еміграція неможлива.

Ектор Хіменес-Браво

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво

Хоча Ектор родом із Колумбії, йому вдалося побудувати успішний ресторанний бізнес в Україні навіть без знання мови. Але це не означає, що шеф зміг полюбити її, як емігрант закохується у країну можливостей. Кулінар вважає своєю домівкою Канаду, де він придбав будинок. Втім, повноцінно жити там він не має можливості, так як увесь його бізнес розвивається саме в Україні.

Влад Яма

Влад Яма
Влад Яма

Влад Яма — великий прихильник Сполучених Штатів Америки, зокрема Флориди. Не дивлячись на це, він залишається патріотом. Мабуть саме тому він намагається пом’якшити свої порівняння “країни мрії” з батьківщиною. Втім, у своїх stories він не одноразово проговорювався про те, що хотів би залишитися там назавжди.

Соломія Вітвіцька

Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька

Соломія Вітвіцька мріяла жити у Німеччині. Вона навіть відправилася на навчання у цю країну, з серйозним наміром залишитися там жити. Та з часом вона зрозуміла, що в Україні для неї набагато більше можливостей. Саме тому Соломія повернулася на батьківщину. Про свій вибір вона говорить відкрито та щиро.

Схожі статті