Чому Ірина Горова так і не вийшла заміж: через Потапа і Настю Каменських розчарувалася у шлюбі та вірності?

Ірина Горова ефектна та владна жінка, яка керує бізнесом. Чому досі така леді сама виховує дітей?

Якби не весілля Потапа і Насті, лише б близькі люди знали, що відомий репер розлучився зі своєю продюсеркою. Шлюб Олексій та Ірина розірвали у 2014 році. Єдине, що їх тепер поєднує – це спільна дитина, а також робота.

Ірина Горова та Потап

Що відомо про особисте життя Ірини Горової зараз?

Бізнес-леді була двічі заміжньою. Вперше заміж вийшла у 16 років. За словами жінки шлюб було укладено лише з щирих почуттів. Вона не була вагітною. Прізвище взяла чоловікове. Згодом у пари народилася донька Наталія.

Потап та Ірина Горова з дітьми

Та почуття до Юрія Горового вщухли дуже скоро. Офіційно пара була у шлюбі, але фактично розбіглася. У той момент вона зустріла Олексія. Жінку не бентежило, що вона – старша за майбутнього обранця.

Шлюб був вдалим: Потап одразу подружився з донькою Ірини, а згодом у пари з’явився син Андрій. Хлопчик після розлучення батьків вирішив лишитися з мамою, але сімейство перебуває у дружніх стосунках. Горова навіть була на весіллі екс-чоловіка і Насті Каменських.

Чому втретє не вийшла заміж Ірина Горова?

Нове життя продюсерки наповнено роботою та проектами. Крім цього знаменитість багато часу витрачає на подорожі, де відпочиває разом з батьками та дітьми.

Завдяки своїй наполегливості, Горову обрали до рейтингу “ТОП-30 успішних жінок України”.

Вона окрилена успіхом і готова присвятити всю себе подальшому успішному розвитку MOZGI Group. Успіхів Ірині.

 

Схожі статті