Єдиний син Софії Ротару схвилював мережу несподіванкою, яка трапилась в їхній родині: “Близнюки!”

Єдиний син легенди української естради Софії Ротару Руслан Євдокименко поділився з шанувальниками своєю радістю.

Щастя материнства Софія Ротару зазнала у шлюбі зі своїм покійним чоловіком Анатолієм Євдокименко. Виконавиця хіта “Червона рута” прожила з коханим цілих 34 роки, поки його життя не обірвалося від інсульту. Втрата так вдарила по артистці, що вона навіть подумувала все кинути і більше ніколи не повертатися на сцену.

Взяти себе в руки і змиритися зі статусом вдови Софії Михайлівні допоміг її єдиний син Руслан. Саме на його вмовляння Ротару піддалася і наважилася дати концерт в пам’ять про чоловіка.

Софія Ротару і Анатолій Євдокименко
Софія Ротару і Анатолій Євдокименко

Маючи перед очима приклад чистої і щирої любові, син пари теж вибрав у супутниці по життю одну жінку на ім’я Світлана, з якою він разом вже більше двох десятків років. Подружжя двічі стало батьками, причому своїх спадкоємців вони назвали на честь знаменитих бабусі і дідуся – Софія та Анатолій.

Руслан і Світлана Євдокименко
Руслан і Світлана Євдокименко

Онуки Ротару вже дорослі, кожен з них пішов своїм шляхом, але обидва так чи інакше пов’язані з творчістю. Толя вже кілька років виступає як діджей зі сценічним псевдонімом SHMN. Соня вчиться в престижній школі дизайну в самому серці Нью-Йорка. В музиці вона себе теж спробувала – дівчина відома в індустрії як Sofia Eve, в репертуарі якої англомовні пісні.

Софія Ротару поруч з онуками
Софія Ротару поруч з онуками

Сімейство намагається частіше проводити вільний час разом, а Руслан Євдокименко регулярно виставляє “звіти” про родинні посиденьки в соціальних мережах. Але на цей раз син Софії Ротару похвалився своїм значним придбання – двома кавунами по 20 кілограмів, на тлі яких він і сфотографувався:

“Близнюки”, – підписав кадр чоловік. І з цим важко сперечатися.

Руслан Євдокименко з кавунами
Руслан Євдокименко з кавунами

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.