Засмучена Оля Полякова розповіла, яке нещастя сталося в їхній родині: “Вона виживе, все буде добре”

Оля Полякова чесно розповіла, що сталося у них в будинку.

Зараз Оля Полякова знаходиться разом зі своєю родиною у заміському будинку. Саме звідти співачка веде наразі свої ефіри та поповнює стрічку Instagram новим матеріалом. Однак, у маєтку стався маленький інцидент, про який Оля Полякова поспішила розповісти любим підписникам.

Що сталося у Полякових?

Співачка взяла до рук телефон, почала відеозйомку та пообіцяла підписникам розповісти, що ж сталося. Відеоролик вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. На ньому вона йде слідом за молодшою донькою Алісою, яка в курсі всіх подій. З’ясувалося, що пташка неймовірної краси врізалася у панорамне скло будинку і трошки травмувалася.

Скріншоти сторінки Олі Полякової

Аліса взяла коробку з під взуття “Converse” та розмістила тварину у ній.

“Зараз я розповім, що в нас відбулося. Пташка вдарилася о скло. Бідна, маленька, боже, яка гарна. Це зимородок. Бідненька, але вона виживе, все буде добре”, — зазначила Оля Полякова.

Варто відмітити, що у пташки немає ніяких помітних пошкоджень. А ось налякана вона добряче.

Нагадуємо, що не так давно Оля Полякова потрапила у скандал з братами Меладзе. У той час як Ані Лорак забрала свої звинувачення назад, Оля Полякова наполягала на тому, що стала жертвою харасменту. Валерій Меладзе у відповідь назвав співачку фріком і натякнув на те, що вона не є артисткою. Оля у відповідь зазначила, що якби це було неправда, її би подзвонили, а так у чоловіків вистачає лише на публічні глузування. Однак, Валерій Меладзе наполягає на тому, що в його рідного брата немає вини перед Суперблондинкою і він впевнений, що вона таким чином піариться.

Схожі статті