Лілія Ребрик з чоловіком Андрієм Диким вдочерили дівчинку Насті Каменських: “Три роки вмовлянь”

Відома українська акторка Лілія Ребрик та її чоловік хореограф Андрій Дикий фактично поріднилися зі співачкою Настею Каменських.

Серця Лілії Ребрик і Андрія Дикого пов’язав паркет проекту “Танці з зірками”, де вони спочатку були партнерами по шоу, а незабаром стали одне для одного партнерами по життю. Менше, ніж через рік після знайомства вони одружилися, і через стільки ж у подружжя народилася дочка Діана. На рахунку дівчинки вже кілька ролей в кіно і серіалах. Очевидно, мамині гени дали про себе знати.

Лілія Ребрик з доньками
Лілія Ребрик з доньками

У 2018 році пара стала батьками вдруге – у Діани з’явилася сестричка Поліна. А в 2020-му в родині Ребрик і Дикого сталося чергове поповнення. Щоправда, на цей раз новим членом сім’ї стала дівчинка-щеня породи бішон фрізе, яку вони “вдочерили” у Насті Каменських – її собака Мімі минулого літа ощенилася.

Це рішення було виваженим і приймалося не спонтанно, про що артистка розповідала в одному з постів у соціальних мережах:

“Три роки вмовлянь від Діани, півроку вибору породи, два з половиною місяці очікування, поки підросте! Готувалися до появи собаки, як до народження дитини!”.

Настя Каменських, дочка Лілії Ребрик Діана та їхнє цуценя ДІксі
Настя Каменських, дочка Лілії Ребрик Діана та їхнє цуценя ДІксі

За словами Лілії, вони з чоловіком намагалися відмовити доньку від ідеї завести вихованця. Вона, в свою чергу, переконувала їх аргументами:

“Вона настільки пірнула з головою в цю тему на шляху до втілення мрії, що тепер знає усі породи, що кому притаманне і як кого виховувати!”.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик зі старшою дочкою Діаною

До речі, хвостату назвали Діксі. Акторка зізнається – якби знала, що доля їм пошле таке цуценя, то не вагалася б стільки довгих років:

“Слухняна, ніжна і неймовірно розумна тварина, наша Діксі! Що ж поробиш – то, напевно, гени Насті Каменських”, – пошуткувала Лілія.

Схожі статті