Наташа Корольова “вкрала” огірки у сусіда: пробралася в чужу теплицю, але камеру вимкнути забула (ФОТО)

Популярна співачка Наташа Корольова похвалилася великим урожаєм огірків. Щоправда, не своїм, а сусідським.

Зірка дев’яностих Наташа Корольова давно живе в підмосковному селищі Крекшино. Там у виконавиці великий будинок і присадибна ділянка, а по сусідству живуть багато інших артистів – Анастасія Заворотнюк, Володимир Винокур, Лев Лещенко та інші.

Як активний користувач соціальних мереж, дружина Тарзана часто показує шанувальникам буденні фото і відео, та й в цілому їхнє сімейне життя. На цей раз Наташа вирушила за овочами, але не до себе на город:

“Як добре мати поруч сусіда з теплицею. Він поїхав у Крим з дітьми, і каже: “Доглядайте, поливайте і огірочки у вашому розпорядженні”. Ось я зараз йду за огірочками”.

Підмосковна дача Наташі Корольової
Наташа Корольова у себе вдома

Врожай приємно порадував знаменитість:

“Так, врожайненько у нас тут. Ой, а ось це нічого собі. Подивіться, які огірки! Так вже навіть перезрівають. На вечерю у нас з Сергієм Віталійовичем буде корисний огірковий салат”, – сказала артистка і похвалилася “здобиччю”.

Наташа Корольова зібрала сусідські огірки
Наташа Корольова зібрала сусідські огірки

Не можна не відзначити, що у свої 48 Наташа Корольова не соромиться позувати перед камерою без макіяжу і зачіски. Крім того, вона не була помічена в пристрасті до пластичної хірургії.

Співачка зізнається – все життя її переслідують проблеми із зайвою вагою, однак боротися з нею їй допомагає коханий чоловік-танцюрист Сергій Глушко.

Наташа Корольова і Тарзан
Наташа Корольова і Тарзан

Саме він привчив сімейство до занять спортом і правильного харчування, що йде на користь всім. Втім, іноді Наташа все ж таки дозволяє собі з’їсти шматочок торта, але відбувається це нечасто, адже в прямому сенсі вилазить боком.

Схожі статті