На кого проміняв Катю Осадчу її екс-чоловік Поліщук? Імпозантний красень обрав собі пташку високого польоту

Олег Поліщук обрав собі дуже не просту жінку. У бізнесмена вишуканий смак.

Коли майбутній зірці українського телебачення Каті Осадчій виповнилося 19 років, вона стала дружиною депутата Верховної Ради України Олега Поліщука. Чоловік був старший за неї майже вдвічі, і мав абсолютно інші погляди на життя.

Розлучення Катерини Осадчої

Катя Осадча і Олег Поліщук
Катя Осадча і Олег Поліщук

Модель та політик прожили разом майже 3 роки. У цьому шлюбі народився первісток майбутньої телеведучої Ілля Поліщук. Глави сім’ї майже ніколи не було вдома через щільний графік, тому стосунки стрімко руйнувалися. Катя Осадча запевняє, що вони багато сварилися та не сходилися у поглядах на велику кількість речей. Після розлучення журналістці стало набагато простіше жити.

Катя Осадча та її перший чоловік Олег Поліщук
Катя Осадча та її перший чоловік Олег Поліщук

Згодом Катя провела 10 років у самотності, а Олег Поліщук часу дарма не гаяв.

На кому одружений Олег Поліщук?

Інформацію про особисте життя колишнього політика, який склав свої обов’язки майже 8 років тому і зараз займається бізнесом, знайти майже неможливо. Однак відомо, що він одружений на доньці колишнього заступника міністра внутрішніх справ Оксані Чеботарь.

Про це стало відомо завдяки розслідування журналістів, які намагалися встановити, кому належить маєток Чеботаря. Саме тоді і з’ясувалося, що будівля зареєстрована на його доньку Оксану Сергіївну, а Олег Поліщук є зятем заступника.

Варто відмітити, що Олег Поліщук та його дружина Оксана активно приховують своє життя від публіки. Особисті сторінки в соціальних мережах вони не ведуть, а через Іллю Поліщука також до пари не дістатися, адже хлопець також обрав непублічний образ життя.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.