Потап заявив, що їм з Настею Каменських доводиться ховатися від папараці на яхті: “Ну фантазер ви, Олексій”

Відомий український реп-виконавець Потап і його дружина Настя Каменських так втомилися від настирливих папарацці, що втекли від них в іншу країну.

Справжніми суперзірками вітчизняної естради героїв нашої сьогоднішньої статті зробив дует Потап і Настя. Квитки на їхні концерти розліталися як гарячі пиріжки, а пісні звучали звідусіль. Саме тому в новину про взяття паузи у спільній кар’єрі Каменських і Потапенко шанувальники не хотіли вірити до останнього. Втім, популярність нікуди не поділася.

Зараз Настя виступає як сольна співачка під псевдонімом NK, її люблять далеко за межами рідної України. Потап же керує власним продюсерським центром MOZGI Entertainment, дає концерти в складі групи MOZGI, а також займається сольною творчістю.

Настя Каменських і Потап
Дует Потап і Настя

Фанати із задоволенням стежать не тільки за сценічним, а й за особистим життям артистів. До того ж Олексій і Анастасія самі діляться з публікою всім, що відбувається. Але, схоже, їхній ідилії заважають папараці, які, за словами Потапенко, не дають їм можливості бути собою всюди і завжди.

Так, в Інстаграмі Потапа з’явився новий спільним знімок з Настею Каменських, на якому вони позують на яхті в Хорватії:

“Є такі місця на планеті, де ми можемо побути самими собою, не ховатися від папараці, не перейматися за свій імідж. Просто пара закоханих один в одного і у всесвіт”, – написав репер.

Потап і Настя Каменських на яхті
Потап і Настя Каменських на яхті

Коментатори звернули увагу на яскравий браслет Олексія і обсипали зірок компліментами, але не всі сприйняли слова продюсера всерйоз:

  • “Які ви гарні, і так ідеально підходите одне одному”;
  • “Настя, ви супер, а у Потапа зачьотний браслетик”;
  • “Типу за вами папараці снують?! Ну фантазер ви, Олексій”.
Коментарі користувачів мережі
Коментарі користувачів мережі

З історією кохання Потапа і Насті знайомтеся в наступному відео:

Схожі статті