Юрій Горбунов вперше показав свого племінника: близький родич телеведучого виявився неймовірним красенем

Як виглядає племінник Юрія Горбунова? Зірка вперше показав близького родича.

Юрій Горбунов безсумнівно охороняє спокій усіх своїх рідних, і якщо ті не бажають публічності, то інформацію про них в мережі не знайдеш.

Телеведучий виходить у світ лише зі своєю відомою дружиною Катериною Осадчою, і не бажає показувати обличчя навіть свого сина. Однак, інколи можна зробити виключення.

Юрій Горбунов і Катя Осадча
Юрій Горбунов і Катя Осадча

Племінник Юрія Горбунова

Нещодавно Юрій Горбунов опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм світлини з весілля. З’ясувалося, що двоюрідний братик Івасика Горбунова вже доросла людина, яка вирішила пов’язати своє життя з коханою жінкою.

Олександр Горбунов не є активним користувачем мережі, тому додаткову інформацію про нього знайти майже неможливо.
Нареченою завидного парубка стала дівчина на ім’я Вероніка.

Чи був Юрій запрошений у якості гостя або тамади достовірно невідомо. Хоча цілком логічно, якщо рідний дядько взяв би на себе цю відповідальність і влаштував молодятам справжнє шоу.

Нагадуємо, що Катерина Осадча та Юрій Горбунов дуже уважно ставляться до питання публічності їхньої родини. Так, первісток телеведучої Ілля Поліщук ховається від преси вже 20 років, а чотирьохрічний спадкоємець Юрія Горбунова не дозволяє показувати свого обличчя підписникам батька. Таким чином фанати знаменитої пари не мають уяви, як виглядають їхні діти.

Також варто нагадати, що Катерина Осадча на даний момент вагітна третьою дитиною. Однак, цікаве положення ніяк не заважає їй працювати.

Схожі статті