Олександр Педан показав свою дружину: як виглядає жінка, яка з самого дитинства стояла за спиною обранця

Як виглядає дружина одного з найулюбленіших та наймолодіжніших ведучих?

Олександр Педан досить рідко публікує фотографії з дружиною на особистому акаунті в соціальній мережі Інстаграм, частіше на сторінці з’являються його діти: 16-річна дочка Лєра і 4-річний син Марк. Так як особистий мікроблог Інни в соцмережах зовсім закритий, фанати не мають можливості побачити обраницю телеведучого. Але зірка робить виключення, і іноді показує її шанувальникам.

Як виглядає Інна Педан?

Наприклад, нещодавно відомий український шоумен опублікував фото, зроблене на пляжі в Єгипті, де зіркова сім’я в повному складі відпочиває вже не перший тиждень. У кадрі з’явився сам Олександр Педан, одягнений в різнокольорові шорти і сонцезахисні окуляри. Поруч постала його кохана дружина, з якою він живе в шлюбі вже понад 18 років. 39-річна Інна позує в чорному купальнику, панамі і сонцезахисних окулярах. Обидва продемонстрували татуювання, які прикрашають їхні тіла.

У публікації артист розповів про свої пригоди в Єгипті і про те, як він відзначив день народження. Олександр Педан розповів, що в його родині склалася традиція виїжджати за кордон на його день народження і спадкоємиці.

Варто відмітити, що Інна чи не єдина жінка у житті відомого телеведучого. Зіркова пара познайомилася ще в школі, і з тих пір вони нерозлучні. Любовні стосунки зав’язалися в досить юному віці, і швидко переросли у родину. Олександр завжди намагається продемонструвати своє кохання до дружини навіть на камеру, і охоче роздає поради щодо гармонії в сім’ї.

Схожі статті