Гори, пасіка та геть усе з натуральної деревини: як виглядає дача Дмитра Комарова, яку він тільки-но придбав

Дмитро Комаров придбав собі дачу та похизувався в мережі.

Дмитро Комаров як ніхто інший полюбляє аутентичні речі, оригінальні місцини та дику природу. Для зйомок він завжди обирає локації, які здатні шокувати українців, які звикли до комфорту, чистоти та курортів. Завдяки своїй сміливості та вмінню терпляче спілкуватися з іноземцями, які іноді представляють найдивніші та доволі дивні культури, він зміг стати успішним журналістом.

Нова дача

Завдяки своїй професії він знайшов місце для будівництва своєї дачі. Телеведучий довго вагався та намагався підібрати місце у Карпатах. В кінці кінців,  його вибір пав на Верховину.

У цьому рішенні допомогли нові зйомки: гід поїхав і на тиждень залишив йому ключі від будиночка і машину. Таким чином Дмитро Комаров відчув себе в ролі жителя.

Варто відмітити, що місце особливе завдяки природі та віддаленості цивілізації. Там активно розвивається тваринництво, бджолярство, повсюди краєвиди з лісами та горами, а поруч живуть люди у зрубах та дерев’яних будиночках.

Дачу Дмитро Комаров почне будувати наступного року. Про це він повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Ци бачила його придбання дружина Олександра Кучеренко невідомо, але ми впевнені, що вона в захваті від придбання.

Нагадуємо, що у цьому районі знаходиться дача Тіни Кароль. Співачка також активно займається будівництвом маєтку, який знаходиться у віддаленості від населених пунктів. Дмитру Комарову та Тіні буде чим зайнятися взимку.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.