Нова дружина Остапчука оприлюднила переписку з його колишньою Оленою Войченко: “Це тільки маленька частина”

Скандал між українським шоуменом Володимиром Остапчуком, його колишньою дружиною Оленою Войченко та нинішньою обраницею Христиною не вщухає.

Володимир Остапчук розлучився з Оленою Войченко після 12 років подружнього життя, а вже незабаром після розлучення телеведучий одружився на новій обраниці – Христині Горняк, з якою почав зустрічатися ще у шлюбі. У недавньому інтерв’ю екс-дружина шоумена розповіла, що досі не може налагодити нормальні відносини з батьком своїх дітей.

Олена Войченко і Володимир Остапчук з дітьми
Олена Войченко і Володимир Остапчук з дітьми

Вона не відмовилася б вести переговори з Христиною, щоб врегулювати питання щодо виховання сина Евана і дочки Емілії, адже вона безумовно впливає на рішення Володимира. Однак, за словами Олени, суперниця не йде на контакт.

Володимир Остапчук і Христина Горняк
Володимир Остапчук і Христина Горняк

Після цих заяв нинішній дружині Остапчука в мережі поставили запитання про те, чи погодилася б вона на зустріч з Оленою, якби та запропонувала. Христина відповіла, що розмовляти з Войченко буде тільки в тому випадку, якщо вона вибачиться за всі свої минулі образи, прикріпивши до відповіді фрагмент їхнього листування.

“І це тільки маленька частина того бруду, що летіло в мою сторону, поки я не попередила Олену, що це не моя війна, а зі мною краще не вступати”, – додала жінка.

Переписка Христини Остапчук і Олени Войченко, скріншот зроблений на сторінці Христини в Інстаграм
Переписка Христини Остапчук і Олени Войченко, скріншот зроблений на сторінці Христини в Інстаграм

Варто відзначити, що з розлученням Володимир і Олена влаштували справжню війну за опіку над двома спільними дітьми. Остапчук звинувачує колишню в тому, що вона не дає їм бачитися. Войченко, в свою чергу, все заперечує і стверджує, що шоумен тільки напоказ виставляє себе святим, і зовсім не горить спілкуванням зі спадкоємцями, як вдає для публіки.

Схожі статті