48-річна Руслана ошелешила мережу своїм накачаним тілом: сцену та материнство проміняла на спортзал?

Співачка Руслана стала справжньою суперзіркою після перемоги на "Євробаченні" у 2004 році, але схоже, що велику сцену вона проміняла на самовдосконалення.

Руслана назавжди вписала себе в історію України перемогою на пісенному конкурсі “Євробачення”. Її “Дикі танці” підкорили весь світ, проте через активну громадянську позицію Лижичко в один момент пішла зі сцени, щоб брати участь в житті країни. Втім, своє покликання героїня статті з кінцями не кинула – у відсутності концертів Руслана записувала альбом і знімала кліпи.

Не можна не відзначити, що за всі ці роки зірка зовсім не постаріла. Секрет в тому, що вона займається улюбленою справою:

“Я дуже люблю сцену і музику. А людина, яка постійно знаходиться у позитивних вібраціях і працює з позитивними емоціями, ніколи не старіє. Не просто ж так заради розваги придумали музику! У неї є омолоджуючий ефект. Вирахувала це, коли була в карпатській експедиції, бо бачила, який там у людей нескінченний драйв”, – розповідала артистка в інтерв’ю виданню Теленеделя.

Руслана Лижичко
Руслана Лижичко

Але це лише перше правило життя Руслани. Друге – постійне самовдосконалення, в тому числі і заради музики:

“Моє нескінченне загартовування не проходить даром. Кожен день працюю над своєю фізичною формою не менше 4-5 годин. Кожен день! Але це відмова від нормального особистого життя у всіх його проявах. Тобто походи в кіно, тортики, посиденьки в кафе з подругами – нічого такого немає. У мене все чітко і за графіком – як в армії”.

Якщо звичайні люди приймають теплу ванну, то Лижичко – виключно холодну. Своєю наполегливою працею Руслана регулярно хвалиться в соцмережах. 48-річна співачка просто вражає спортивним тілом, і це видно неозброєним оком.

Руслана Лижичко

Руслана Лижичко
Руслана Лижичко
Руслана Лижичко
Руслана Лижичко

Думка шанувальників розділилася – одні в захваті від фігури зірки, інші вважають її зовсім нежіночною.

До речі, багато хто може подумати, що відсутність дітей у Руслани та її чоловіка Олександра Ксенофонтова – теж жертва, принесена мистецтву. Однак, за словами артистки, дітей вони хотіли і хочуть, але обговорювати це з пресою навідріз відмовляються.

Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.