Як виглядають діти Олександра Пономарьова від різних шлюбів і чому співак по-різному ставиться до них?

Олександр Пономарьов має прекрасних дітей, які успадкували найкращі якості свого батька.

У минулому Олександр Пономарьов на протязі 10 років перебував у стосунках Оленою Мозговою, донькою співака Миколи Мозгового, яка подарувала йому спадкоємицю Євгенію в 1998 році. У Олени від попередніх стосунків була дочка Зоя, яку закозані виховували разом.

Згодом, у шлюбі з Вікторією Мартинюк у нього народився хлопчик, який отримав таке саме ім’я, як і в батька.

Діти Олександра Пономарьова

На відміну від ситуації з молодшим сином Олександр Пономарьов дуже рідко викладає на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм фотографіі з донькою. Народний артист України регулярно ділиться світлинами сина Олександра, а ось можливості так часто бачити Євгенію у його підписників немає.

Однак, зворушливі слова знаменитий українець на адресу своєї улюбленої дочки публікує. Виявляється, Пономарьов навіть знає точний час появи на світ Євгенії, 12:05, – такими знаннями напевно може похвалитися далеко не кожен батько.

Варто відмітити, що з матір’ю Євгенії у Олександра склалися не найкращі стосунки. Так, колишнє подружжя вже довгий час не спілкується. А останнє інтерв’ю співака спричинило між ними публічну сварку.

Олександр пригадав минуле та зізнався, що пішов з родини через зраду козаної. Жінка ре стрималася та відповіла йому через соціальні мережі і попросила її забути і більше ніколи не згадувати. Мовляв, в нього було достатньо жінок, про яких він може розповісти журналістам. На цьому скандал закінчився, а Пономарьов повідомлення екс-коханої залишив без відповіді.

Схожі статті