Донька Ані Лорак Софія вперше розповіла, як живеться після розлучення батьків: “Це бабуся, у мене їх п’ять”

У 2019 році Ані Лорак розлучилася з чоловіком. Донька Софія вимушено живе зараз на дві родини. Дівчина вперше розповіла цікаве про родину.

Шлюб Ані Лорак і Мурата Налчаджіоглу вважався ледь не ідеальним. Він – справжній турецький принц, який заради коханої полишив свою батьківщину, а вона попри кар’єру та шалену популярність серед чоловіків лишається вірна йому одному. Міф з тріском розбився, коли стало відомо про зради обранця співачки.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу

Зараз екс-подружжя спілкується, адже доводиться ростити спільно доньку Софію, якій лише цього року виповнилося 10 років. Дитина буквально живе на 2 родини. Більшість часу проводить, звісно з мамою, але й батько приділяє увагу. Сім’я збирається разом лише на свята.

Втім, дівчинка проговорилася, що є ще люди, які опікуються нею. Виявляється у маленької Соні 5 бабусь.

Літню жінку побачили підписники блогу дівчинки і подумали, що це няня. Та виявилося, що насправді у кадр попала бабуся. Щоправда, Софія не розповіла чи це татова мама, чи її власної матері.

Бабуся доньки Ані Лорак

Сама ж Ані Лорак не раз заявляла, що не проти, аби батько спілкувався з донькою. Більше того поп-діва ділилася спогадами про те, що попри болючий розрив, змусила себе переглянути ставлення до Мурата, адже не хотіла, щоб страждала Софія.

З блогерської творчості самої дівчинки видно, що вона однаково любить маму і тата.

Вона створює креативні кліпи, де показує світлини батьків і свої фото з раннього дитинства. Хто вирішив, що дівчинка буде жити з мамою після розлучення – не відомо.

Схожі статті