(Фото) Катя Осадча показала, як сильно розрісся живіт та заговорила про пологи: “Хвилююча мить для всіх”

Катя Осадча готується втретє стати мамою. Зірка вже давно не приховує вагітність і насолоджується останніми місяцями з малюком під серцем.

Новина про те, що Катя Осадча при надії не лишила нікого байдужим. По-перше, зірка власним прикладом показала, що жінка мамою може стати і у зрілому віці, а по-друге, прихильники щиро раділи, що у родині Юрія Горбунова буде поповнення.

Вагітна Катя Осадча з Юрієм Горбуновим та їхнім сином
Вагітна Катя Осадча з Юрієм Горбуновим та їхнім сином

Зараз вже добігають кінця останні місяці, коли можна побачити теледіву з округлим животиком. Фанатів непокоїть питання: коли зірка порадує світлиною з немовлятком на руках і хто ж врешті-решт у неї народиться – хлопчик чи дівчинка.

Наразі у родині Юрія Горбунова – самі сини. Старший – від першого шлюбу дружини, а молодший є спільним.

Осадчій, схоже, і самій вже не терпиться заколисувати свою крихітку. Зараз мамочка на відпочинку набирається сил та позитивних емоцій для зустрічі з дитинкою.

“Наближення знайомства з новим членом родини, хвилююча мить для всіх”, – написала натхненно Катерина Осадча

На адреналіні і батько сімейства – Юрій Горбунов. Він показав, як з дружиною відвідав УЗД. Підтримував, як міг, навіть ліг поруч, аби Каті не було страшно.

Катя Осадча

Цікаво, що перша світська хронікерка країни, яка у своїх сюжетах розповідала найгарячіші новини про зірок, сама вирішила тримати у надійному секреті інформацію про те, що стане мамою. Дуже допомагали стилісти, які всіма силами приховували животик знаменитості.

Вже з малюком Катя вела навіть “Голос країни” і зізнавалася, що у класичний декрет ні за що не піде.

Схожі статті