Дружина Потапа щаслива і готова до вагітності: Настя Каменських захопила мережу хорошою новиною

Відома подружня пара Потапа і Насті Каменських активно веде соцмережі, де ділиться з шанувальниками головними новинами зі свого життя.

Серця Потапа і Насті звела робота. Після більш ніж десяти років в дуеті вони зіграли пишне весілля, вперше відкрито і на всю країну заявивши, що у них кохання. До цього артистам неодноразово приписували роман. Каменських навіть називали розлучницею, адже після розлучення Потапенко з Іриною Горовою вона була першою, з ким репер розсекретив відносини.

Втім, враховуючи, що колишня дружина Олексія гуляла на його весіллі з Анастасією, вони розійшлися друзями, а не ворогами. До того ж вони є співвласниками продюсерського центру “MOZGI Entertainment” і продовжують разом виховувати спільного сина Андрія. Настя Потапу дитину поки не народила, хоча її регулярно підозрюють у вагітності.

Весілля Потапа і Насті
Весілля Потапа і Насті

На цей раз в Інстаграмі Каменських з’явилося фото з відпустки на фоні мальовничої природи, для якого зірка зробила легкий вечірній макіяж, укладку і нарядно одяглася. У підписі вона розповіла, що для неї означає щасливе життя – внутрішній баланс, прийняття і задоволення.

Раніше знаменитість дуже обмежувала себе у харчуванні, тренувалася за чітким графіком і була занадто вимогливою до самої себе. Коли об’єми разом з кілограмами зменшувалися, вона буда задоволена. Коли ж навпаки – дружина Потапа просто знищувала себе як жорсткий критик. Від цього її внутрішній стан тільки погіршувався.

Настя Каменських
Настя Каменських

Зараз Настя знаходиться в пошуку балансу між заборонами і дозволами. Вона не виключила спорт та збалансоване харчування, але тепер не картає себе за зайві кілограми, сантиметри і не відпрацьований в залі десерт:

“Найцікавіше, що і в моменти строгості пару років назад, і в моменти послаблення зараз – я щаслива. Я щаслива від того, що змінююся. Внутрішньо і зовні. Не знаю, як буде завтра, але сьогодні кожну зміну я зустрічаю з любов’ю, прийняттям і вдячністю. Це мій досвід і мій вибір. Я щаслива, що вибираю бути різною”, – написала співачка.

Шанувальники в коментарях підтримали співачку, хоча вже за традицією не обійшлося і без вагітності Каменських:

  • “Я рада за вас, Анастасія! Нехай все буде добре!”;
  • “Яка ви молодець! Який мотивуючий пост!”;
  • “Настя, ви нормально готові до вагітності”, – коментують підписники.
Коментарі користувачів мережі
Коментарі користувачів мережі

З історією кохання Потапа і Насті знайомтеся у відео нижче:

Схожі статті