Як виглядає 40-річна Лілія Ребрик без гриму та укладки: артистка показала обличчя зблизька і вразила фанатів

Лілія Ребрик - одна з улюблених телеведучих українців. Вже багато років зірка дарує позитив своїм глядачам.

Яскрава і талановита білявка Лілія Ребрик з 2006 року не покидає українські телеекрани. Починала зірка достатньо скромно: вона була ведучою прогнозу погоди, але згодом харизматичну дівчину запримітили продюсери і запросили на танцювальне шоу. “Танцюють всі!” стало доленосним для артистки, адже не тільки дало потужний поштовх для кар’єри, а і дало змогу зустріти коханого чоловіка.

Лілія Ребрик в молоді роки

Зараз зірка не збавляє кар’єрних оборотів та активно бере участь у зйомках, а ще грає не тільки у кіно, але й у театрі.

Лілії 40. Вона завжди виглядає дуже молодо і стильно у кадрі: візаж – бездоганний, укладка свіжа, а на обличчі завжди посмішка. Та як виглядає артистка у домашній затишній атмосфері, коли поруч немає гримерів та перукарів?

Однією з таких світлин зірка поділилася на сторінці свого Інстаграму.

Артистка не соромиться з’являтися перед своїми фанатами без макіяжу. Звісно, з віком Ребрик змінилася, але сприймає себе такою, якою є. Навіть з зірковими колегами може ефектно позувати і не комплексувати, що немає гриму. Так теледіва показалася в Інстаграм-профілі шоумена Юрія Горбунова.

Та глядачі не оцінили щирості знаменитості. У коментарях з’явилися далеко не компліментарні слова від підписників колеги:

  • “Юра, ви виглядаєте краще Лілі. Вона дуже втомлена і нібито різко постаріла. Це грим такий або просто фото?”

Проте, ведуча не звертає уваги на таких “диванних критиків”.

spot_img

Схожі статті