Олександр Пономарьов, Арсен Мірзоян та інші зірки, які попри прогнози лікарів змогли стати знаменитими

Слава і прихильність фанатів приходять лише тим, хто багато працює. Дізнайтеся, хто з зірок мав невтішний вирок лікарів, але не здався.

Для когось слова лікаря про недуг можуть стати демотивуючими, а хто навпаки бере себе в руки і не покидає улюбленої справи. У цій підбірці ви дізнаєтеся, які знаменитості попри всі прогнози стали займатися улюбленою справою.

Арсен Мірзоян

Чоловік Тоні Матвієнко та прославлений учасник “Голосу країни” у 2000 році втратив слух на лівому вусі, а ще через 4 роки на правому. Врятувало протезування і чоловік продовжив займатися музикою.

Арсен Мірзоян
Арсен Мірзоян

Alyosha

Співачка ледь не втратила свій головний “інструмент” голос. Вона не звертала вчасно на захворювання горла і дотягнула до того, що у неї з’явилися поліпи. Благо знайшовся лікар, який допоміг відновитися зірці.

Alyosha і Тарас Тополя
Alyosha і Тарас Тополя

Альона Вінницька

Зірка розповідала, що мама народжувала її в інфекційному відділенні. Перші півтора місяця вона взагалі провела серед лікарів, адже її рятували від стафілококу. Аж до закінчення школи довелося долати наслідки. Втім, це не завадило займатися музикою і вже на початку 1990-х мати свій музичний колектив.

Перший склад гурту ВІА Гра

Олександр Пономарьов

Співак у 8-му класі отримав потужний удар у голову і почав стрімко втрачати зір. Його змусили відмовитися від спорту, але себе співак знайшов у музиці.

Олександр Пономарьов
Олександр Пономарьов

Катерина Павленко

Солістка гурту Go_A цьогоріч стала фавориткою Євробачення. Ходили чутки, наче у неї закохався соліст італійського гурту Maneskin. Вся Європа заслуховується співами Катерини, але у дитинстві вона хворіла на бронхи і навіть перенесла операцію.

Go-A на сцені Євробачення.

Попри всі випробування у підлітковому віці, співачка вирішила все ж таки заспівати.

Схожі статті