Модна битва: Ксенія Мішина поцупила образ Тіни Кароль та хизується ним на всю країну (ФОТО)

Зірок в Україні багато, а успішних образів, які запам'яталися — ні. Доводиться ділитися.

Тіна Кароль та Ксенія Мішина безумовно обидві неймовірно вродливі жінки. А бездоганні зовнішні данні прикрашає талант. У випадку поп-діви музичний, а у випадку екс-холостячки — акторський. У першої кар’єра вже декілька років знаходиться на своєму піку, а в другої стрімко набирає обертів.

Ксенія Мішина поцупила образ Тіни Кароль

Нещодавно Ксенія Мішина стала суддею шоу “Україна має талант”. Як завжди знаменитості, які беруть участь у проєкті, намагаються обирати якомога яскравіші образи, щоб сподобатися та запам’ятатися публіці.

На зйомках останнього ефіру акторка вийшла в новій шкіряній сукні, яка дуже нагадала плаття, у якому виступає Тіна Кароль. Про це стало відомо завдяки відеороликам, опублікованим на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram.

Тіна Кароль та Ксенія Мішина в одній і тій самій сукні

Цікаво, що поки фан-база Тіни не помітила цієї деталі. А шанувальники співачки пильно слідкують, аби в шоу-бізнесі їхнього кумира не плагіатили. Варто відмітити, що костюмери поп-діви взагалі декілька останніх років надають перевагу шкіряним та латексним сукням, щоб яйнайкраще підкреслити фігуру зірки.

Втім, Ксенія Мішина — не перша, хто приміряв на себе образ поп-діви. Раніше на це наважилася виконавиця Ірина Федишн, яка влаштувала цілу фотосесію біля каміну у вишуканому образі.

Цікавим фактом є те, що Ірина дружить з Ксенією. Зірки навіть відпочивали разом взимку у теплих краях і вівсю публікували спільні знімки на особистих сторінках в соціальній мережі Інстаграм.

Схожі статті