Модернізована квартира з усіма зручностями: дружина Григорія Решетніка показала, де вони живуть з дітьми

Як живе родина відомого телеведучого Григорія Решетніка і де дружина зустрічає його з роботи? Усі деталі в статті.

Родина Григорія Решетніка є ледь не найзразковішою в українському шоу-бізнесі. Здається, що телеведучий та його дружина намагаються стати ідеалом подружжя, батька і матері. Судячи з усього, їм це вдається. Минулого року Христина дала життя своїй третій дитині Сашку, і тепер родина є багатодітною офіційно. Варто відмітити, що сім’я майже повністю складається з чоловіків.

Квартира Решетніків

Головний телеведучий каналу “СТБ” Григорій Решетнік не любить показувати фанатам свій побут. Чого не скажеш про його дружину Христину, яка намагається бути максимально щирою зі своїми підписниками, і показує, як життя поза дверима власного дому, так і зсередини.

Варто відмітити, що подружжя схильне до мінімалізму, тому в їхній квартирі мінімум декору, розкоші та зайвих елементів.

Чого не скажеш про любов до техніки. Варто тільки подивитися на кухню Христини, щоб зрозуміти, що молода мама надає перевагу найкращий техніці, яка, певно, значно полегшує їй життя і допомагає виконувати обов’язки господині.

Неможливо не помітити, що у приміщенні багато м’яких меблів. Такий крок пояснюється дуже просто: в родині три маленьких хлопчика, які проявляють активність та граються одне з одним. Щоб уникнути зайвих травм, Христина та Григорій обирають максимально комфортний та м’який варіант.

Важливий момент — у квартирі дуже багато простору, що також пояснюється великою кількістю членів родини, адже у тісному приміщенні розійтися їм не вдасться. А кількість дитячих сліз підвищиться вдвоє або втроє.

Цілком можливо, що скоро ми дізнаємося про переїзд зіркової родини. Однак, наразі пара задоволена місцем проживання.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.