Аніта Луценко відгуляла розкішне весілля: для наречених співала сама Сердючка, а вів свято Григорій Решетнік

Тренерка і ведуча шоу "Зважені та щасливі" Аніта Луценко порадувала шанувальників розкішними фото з не менш розкішного весілля.

Мільйони глядачів полюбили Аніту за її відкритість і простоту. Вона із задоволенням ділиться з публікою новинами з життя, проте є одна тема, яку зірка піднімає неохоче – свої відносини. Про обранця Луценко не розповідає, бо цього не хоче він, і вона поважає його бажання залишатися непублічною людиною.

Відомо, що його звуть Олександр і у пари навіть є спільна дочка Мія, недавно дівчинці виповнилося 5 років. З фотографіями коханого чоловіка Аніта, м’яко кажучи, не перебільшує, хоча іноді все ж ними ділиться, але з ретельно підібраними ракурсами, щоб його особистість залишалася в секреті.

Аніта Луценко зі своїм коханим
Аніта Луценко зі своїм коханим

На цей раз фітнес-тренерка неабияк здивувала підписників в соцмережах кадрами з пишного весілля. Втім, радіти за неї рано, оскільки весілля – не її.

На першому фото ошатна Аніта позує разом з відомим українським телеведучим і шоуменом Григорієм Решетником. Судячи з усього, він вів торжество. На другому героїня статті показала наречену в розкішній білій сукні зі шлейфомь та відкритими плечима, а в кінці підбірки Луценко прикріпила невелике відео з танцями під запальну Вєрку Сердючку.

“Обожнюю літо – пора весіль, які всі красиві! Чоловіки в костюмах, дівчата з найкрасивішим макіяжем, взуттям і в сукнях. Але як сказав Гриша, всі такі пристойні на початку весілля, і такі однакові в кінці. Вєрка – це вогонь”, – підписала публікацію спортсменка.

Схоже, що молодята люди забезпечені, адже запросити до себе на свято Решетніка і Сердючку – недешеве задоволення, яке обійдеться в кілька тисяч доларів.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.