Хто та жінка, яка завжди знаходиться біля Олега Винника, але яку не бачать глядачі: це не Таюне

Олега Винника оточує безліч прекрасних жінок, і ми познайомимо вас з ще однією вродливою приятелькою виконавця.

Поруч з Олегом Винником неймовірна кількість вродливих жінок. Не дивно, адже він — найзавидніший “холостяк” України. Квитки на його концерти розпродаються у мить, а любов до артиста не вщухає навіть попри чутки про шлюб з бек-вокалісткою. Адже його люблять, перш за все, за його талант.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Інша жінка

Фанатки артиста звикли, що поруч з ним завжди знаходиться його бек-вокалістка Квітка Таюне. Однак, його оточує набагато більша кількість представниць прекрасної статі. Наприклад, піар-менеджерки.

Так, нещодавно на особистій сторінці Еліни Сергачової в соціальній мережі Інстаграм, з’явилася фотографія разом з виконавцем та його партнеркою по сцені. Очевидно, що руда красуня займається піаром і неодноразово надавала співаку свої послуги.

З допису до публікаціі ясно, що Еліна та Олег деякий час не бачилися, і ось, наступила зустріч, якій вона була безсумнівно рада. Наскільки близькі відносини між блондином та рудою красунею не зрозуміло.

Нагадуємо, що бек-вокалістка артиста Таюне вважається його таємною дружиною. Журналісти дізналися, що пара одружилася ще за студентських років і зіграла весілля на два села. Згодом родина перебралася до Німеччини, де Олег спочатку працював гувернером, а потім став зіркою театру. За кордоном залишився його син Юліан, який декілька раз засвітився з зірковим батьком на відпочинку.

Олег Винник досі не коментує репортаж стосовно його особистого життя і наголошує, що шанувальників має цікавити його творчість, а не брудна білизна.

Схожі статті