Новий коханий водить Юлію Зайку за ніс: фіналістку шоу “Холостяк” не хочуть брати в офіційні стосунки

Юлія Бельченко вразила мережу зізнанням про стосунки з новим обранцем.

Не так давно Юлія Бельченко вразила мережу зі знанням про те, що в неї з’явився коханий. Обличчя нового обранця дівчина показати не наважилася, але лінійка світлин, де вона тримає його за руку та ніжними дописами каже сама за себе.

Чому Юлія Бельченко не знаходиться в офіційних стосунках?

З’ясувалося, що Юлія полетіла до Хорватії на відпочинок разом з коханим. Компанія Бельченко складається з чотирьох чоловік: її подруга зі своїм обранцем і, власне, Юлія з коханим. Через свою необачність під час рум-туру фіналістка романтичного шоу засвітила номер, у якому живе з подругою, а не з коханим.

Скріншоти сторінки Юлії Бельченко

Тому їй довелося виправдовуватися за такий стан справ. З’ясувалося, що Юлія відмовилася від спільного ліжка у номері з коханцем тому, що не знаходиться з ним в офіційних стосунках. Юлія наполягає на тому, що їм двом необхідно впізнати одне одного краще.

Одна з користувачок  поцікавилася, як її новий обранець відреагував на фейкове весілля з Богданом Юсипчуком. Бельченко впевнено заявила, що той був попереджений і відреагував доволі спокійно.

Варто відмітити, що знайшлися ті, хто підтримав Юлію у її небажанні ділити номер з коханим. Мовляв, з чоловіками необхідно поводитися інакше, тому що вони швидко розслабляються і стосунки з ними псуються.

Під час відпочинку молоді люди багато їдять ,ують різноманітні напої, насолоджується водними процедурами та знімають безліч роликів для соціальних мереж. А про коханого Юлі можна зробити тільки один висновок: він обожнює різноманітні браслети та годинники.

Схожі статті