Вагітні подружки: Настя Каменських постала поруч з Катею Осадчою та показала свій округлий живіт

Настя Каменських сколихнула мережу новою фотографією з кумою Катериною Осадчою.

Зіркова пара Катерина Осадча та Юрій Горбунов з нагоди майбутнього народження малюка влаштували справжній Baby shower. Вечірка пройшла в їхньому заміському будинку з живою музикою та зірковими гостями, серед яких були їхні сусіди Потап та Настя Каменських.

Щоб потрапити на закритий захід гості мали дотримуватися дрес-коду. Так, усі присутні були одягнуті в білі сукні. Фотографії з заходу з’явилися на особистій сторінці пари в соціальній мережі Instagram. Сама Осадча з’явилася на вечірці в сукні з оголеними плечима. Її образ доповнювали ланцюжки, підвіски сережки та декоративні камінці на лобі.

Вагітні зірки-подружки

Серед запрошених, звісно, були куми подружжя — Настя Каменських і Потап. Пара завітала до друзів-сусідей першими, і ледве вечірка почалася, як Настя одразу ж заполонила свій мікроблог світлинами з місця події.

Неможливо не звернути уваги на одну з фотографій, яка опинилася на сторінці Каті. Настя встала поруч з подругою у фотозоні і не встигла приховати круглий живіт. Складається воюраження, що обидві знаменитості знаходяться у цікавому положенні.

Настя Каменських, Катя Осадча, Юрій Горбунов та Потап на вечірці знаходи визначення статі майбутньої дитини

І хоча Настя стверджує, що просто набрала зайву вагу, можна помітити, що її ноги схудли, а животик наче збільшується. Можливо ця світлина буде особливо пам’ятною для обох майбутніх мам.

Варто відмітити, що потім вечірка з нагоди визначення статі дитини перейшла у формат пул-паті. Гості мали нагоду врятуватися від спеки у холодній воді у басейні. Сподіваємося, що подружжям вдалося справити вечірку на найвищому рівні.

Схожі статті