Тоня Матвієнко вперше зізналася, чому вони з Мірзояном досі живуть з батьками: є на кого скинути дитину

Українські виконавці Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вже не перший рік в шлюбі і виховують разом спільну доньку, але досі живуть з батьками.

Арсена і Тоню звів “Голос країни”, куди вони обидва пішли заради старту сценічної кар’єри, а в результаті знайшли справжнє кохання. Їхні стосунки бурхливо засуджувались громадськістю, адже заради Матвієнко Мірзоян пішов від минулої дружини, яка народила йому двох синів.

Весілля закохані зіграли у 2017-му, коли їхній спільній доньці Ніні було півтора рочки. Дівчинку назвали на честь зіркової бабусі. Ділитися подробицями подружнього життя пара стала не відразу, адже обговорень була сила-силенна. Якраз не так давно стало відомо, що герої статті живуть в одному будинку з матір’ю Тоні – народною артисткою України Ніною Матвієнко.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька
Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька

Під час зйомок нового вокального проєкту “Співають всі!”, де зібралося одразу 100 музичних експертів, включаючи і героїв статті, Антоніна вперше розповіла, як їм усім вдається уживатися:

“Я хочу, щоб у мене був свій дім та свій світ, але поки немає такої можливості. До того ж зараз, коли у нас з Арсеном маленька дочка, все-таки зручно, що рідні поруч. Можна залишити Ніну на маму і з’їздити в магазин, щось приготувати і нагодувати”.

За словами Матвієнко, в будинку вистачає місця на всіх, ніхто нікому не заважає. І поки вони з чоловіком думають про дитину, паралельно збирають гроші на омріяне власне житло.

Весілля Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна
Весілля Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна

Також Тоня зізналася, що спочатку вона болісно сприймала негатив у свою сторону в мережі, як тільки їхні відносини з Мірзояном стали надбанням громадськості. Втім, з часом вона навчилася абстрагуватися від усіх пересудів, адже кохання дає їй крила.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.