Анастасія Приходько, Марічка Падалко та інші зірки, які феноменально швидко повернули форму після пологів

У народі кажуть, що під час вагітності жінка розквітає. Втім, багато знаменитостей довели, що на руках із немовлям вони виглядають куди вродливіше.

Для кожної жінки вагітність – це особливий період, коли все кардинально змінюється. Фігура стає нетиповою, доводиться звикати до нових біоритмів, а після пологів приводити себе до ладу. Ми зібрали топ 5 українських зірок, які після народження дитини стали ще стрункішими та ошатнішими.

Ольга Сумська

Актора лише нещодавно вирішила пригадати, якою вона була, коли носила під серцем маленьку Анну Борисюк.

Дуже скоро зірка повернулася у форму та вже наприкінці року її глядачі побачили у мюзиклі “Попелюшка”. А ось, як виглядала після пологів артистка.

Ольга Сумська

Анастасія Приходько

Настя Приходько – тричі матуся. Не встигла вона ще виростити свою молодшу дитину, як її вже стали кликати на зйомки. Артистка у кадрі знову підтягнута та вишукана.

Катерина Репяхова

Молода дружина Віктора Павліка вже другий місяць заколисує синочка Михайлика. Феноменально, але за такий короткий термін Катя вже може похизуватися колишньою фігурою.

Марічка Падалко

Після народження третьої дитини, телеведуча жорстко взялася за свою фігуру. Вона бігає марафони, регулярно займається спортом, а її сталевому пресу можна лише позаздрити.

MamaRika

Дуже швидко пострункішала і MamaRika. Співачка стала мамою 2 тижні тому, але фігурою вже може похизуватися. Секрет – дуже простий. Зірка каже, що потрібно притримуватися здорового харчування, а ще рухатися, щоб продукти приносили не зайву вагу, а енергію.

Схожі статті