Як виглядає дружина та діти Дмитра Гордона, який поза камерами стає турботливим татом і люблячим чоловіком

Український журналіст і телеведучий Дмитро Гордон випитує у зірок і політиків усі подробиці їхнього життя, не розкриваючи при цьому своїх.

Дмитра Гордона без перебільшення можна назвати одним із найбільш упізнаваних журналістів сучасної України. У його послужному списку численні інтерв’ю з відомими особистостями різної величини, починаючи від чиновників і депутатів, закінчуючи акторами, співаками та письменниками. А що стосується особистого життя героя статті, то у нього семеро дітей від двох різних жінок, хоча деякі джерела приписують Дмитру чотири шлюби.

Зі своєю першою дружиною Оленою Сербіною Гордон познайомився ще в юності. У пари народилося четверо дітей – сини Ростислав, Дмитро і Лев, а також дочка Єлизавета.

Дмитро Гордон та його перша дружина Олена Сербіна
Дмитро Гордон та його перша дружина Олена Сербіна

Але навіть це не зупинило телеведучого від розлучення, після якого він пішов до колеги по цеху – журналістки Олесі Бацман. За три роки до того, як Дмитро зробив їй пропозицію, вона брала в нього інтерв’ю для програми “Шустер live”.

Олеся Бацман і Дмитро Гордон
Олеся Бацман і Дмитро Гордон

Незважаючи на 17-річну різницю у віці, Бацман вийшла заміж за Гордона. Телеведучий вперше вивів свою нову дружину в світ на свій день народження у жовтні 2011-го, а вже у 2012-му у них народилася дочка Санта. Пізніше пара стала батьками ще двох дівчаток – Аліси і Ліани. До речі, зараз Олеся займає посаду головного редактора видання “Гордон”. Очевидно, знаменитий чоловік довіряє коханій цілком і в усьому.

Доньки Дмитра Гордона від другого шлюбу з Олесею Бацман
Доньки Дмитра Гордона від другого шлюбу з Олесею Бацман

Щасливе подружжя часто ділиться в соціальних мережах спільними фото, а судячи з нечисленних інтерв’ю членів сім’ї Гордона та його самого, діти від першого шлюбу знаходяться в чудових стосунках з мачухою.

Усі семеро дітей Дмитра Гордона
Усі семеро дітей Дмитра Гордона
Дмитро Гордон з дружиною Олесею та дітьми від двох шлюбів
Дмитро Гордон з дружиною Олесею та дітьми від двох шлюбів

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.