Розлучена Аліна Гросу отримала другий шанс на щастя, але тепер з Романом Полянським: “Скоро весілля”

Аліна Гросу заінтригувала мережу новими фото з Романом Полянським.

Два роки тому молода українська співачка Аліна Гросу шокувала фанатів несподіваною новиною. Артистка розлучилася з чоловіком після півроку спільного життя. Аудиторія все ніяк не могла зрозуміти, що стало причиною того, що зірковий союз настільки швидко розпався. Згодом Аліна зізналася, що ініціатором розлучення став Олександр Комков, який спочатку запропонував їй пожити окремо.

Аліна Гросу та її колишній чоловік Олександр Комков
Аліна Гросу та її колишній чоловік Олександр Комков

Пізніше вона наважилася на зізнання: молода людина зрадив їй з жінкою двічі старшою за неї. Олександр звинувачення колишньої дружини заперечує.

Скоро весілля

Однак, серце юної виконавиці не довго залишалося вільним. Дівчина закрутила роман з актором Романом Полянським, з яким познайомилася ще за тих часів, коли була заміжня. Зараз пара офіційно зустрічається і постійно підігріває чутки про скоре весілля.

Так, нещодавно Аліна Гросу опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову світлину, на якій постала у незвичайному образі разом із своїм коханим.

Коментатори одразу ж побачили у фотографії прихований сенс.

Скріншот коментарів під публікацією Аліни Гросу

Варто відмітити, що близький друг Олександра Комкова в інтерв’ю намагався захистити хлопця, і заявив, що зраджувала саме Аліна. Мовляв, в неї була інтрижка з відомим актором, який неодноразово знімався в її кліпі. Інтерв’ю було зроблено задовго до того, як стало відомо про роман Аліни та Романа. Можна сказати, що ця розмова журналістами стала доволі компрометуючою для співачки, яка дійсно зблизилася з Полянським саме під час зйомок.

Схожі статті