Ані Лорак повернулася в Україну: як зустріли на Батьківщині та хто намагався зірвати концерт

Ані Лорак вперше за тривалий час дала концерт в Україні. Чи пройшло все без скандалів? Давайте дізнаємося.

Ані Лорак 7 років тому поїхала з України. Вона не змогла терпіти зриви своїх виступів, а також різного роду негативні закиди у свій бік. Після її від’їзду навіть пам’ятну зірку у рідних Чернівцях вирвали вандали.

Ані Лорак
Ані Лорак

Цього року артистка все ж таки наважилася і вирішила повернутися додому. Свій перший концерт дала в Одесі у місцевому клубі.

Черги, квіти та пісні

Анонсували виступ та приїзд співачки ще у липні. Велика хвиля негативу здійнялася навколо події. Сама ж Ані Лорак тактовно не коментувала всі закиди противників. Головний аргумент критиків полягав, звісно у тому, що співачка поїхала працювати і жити до нашого північного сусіда.

Та попри всю хвилю, що здійнялася проти поп-діви у мережі, її концерт пройшов напрочуд спокійно. Зірка показала, які величезні черги зібралися під клубом.

Сторіз Ані Лорак

Як передає слова очевидців телеграм-канал “Культурная прачечная”, атмосфера була спокійною на концерті. Співачка не піднімала жодних суперечливих тем, а тільки ділилася своєю радістю від виступу у рідній країні з прихильниками. Кілька пісень виконала українською.

Вже перед виступом їй вручили розкішний і ніжний букет квітів, який поп-діва показала у сторіз.

Сторіз Ані Лорак

Сама ж співачка похвалилася, що всі квитки на її виступ було розкуплено (ціна стартувала від 900 гривень, а найдорожчий коштував 7,5 тисяч). Виступала артистка у золотавій міні-сукні.

Сьогодні Ані готується до другої зустрічі з фанатами.

Схожі статті