Чому Віталій Борисюк ніколи не згадує своїх батьків: через що соромиться показати людей, які зростили його?

Віталій Борисюк - феноменальний артист: він веде яскраве публічне життя, але має так багато таємниць. Зокрема, не показує своїх батьків.

Ольга Сумська і Віталій Борисюк – одна з найбільш популярних пар шоу-бізнесу. Безліч проектів, нагород за плечима цих зірок. Втім, і їм є що приховувати.

Ольга Сумська і Віталій Борисюк
Ольга Сумська і Віталій Борисюк

Якщо Ольга ставиться дуже щиро до своїх прихильників і ділиться ледь не кожною історією з життя, то Віталій більш скритний від публіки. Мало хто знає, але він народився у родині непростих людей.

Про своїх батьків актор говорить небагато. Відомо лише, що батько його працював при міністерстві, а згодом його поставили головувати над сільгосп технікумами та інститутами. Також Віталій не раз казав, як тато його підтримував у навчанні акторській майстерності. Він вважає, що не просто так: у батька також були здібності і розкішний голос.

Маму згадував артист одного разу в інтерв’ю. Жінка працювала на київській фабриці пошиву одягу. Вона мріяла, що у сина буде кар’єра в електрозварювальній галузі, яка за радянських часів вважалася престижною. Втім, її очікувань Віталій не справдив.

Ольга Сумська і Віталій Борисюк
Ольга Сумська і Віталій Борисюк

Цікаво, що на світлинах з весілля, які показувала Ольга Сумська, батьків Віталія не було. Чому не приїхали на весілля – невідомо.

Також Борисюк не розповідає, яка доля спіткала його елітну квартиру у Печерському районі на вулиці Кіквідзе (це прямо біля станції метро “Дружби народів”). Житло отримали ще його батьків, але чи жив там сам артист з родиною – ніхто не знає. Ольга також оминає цю тему.

 

 

Схожі статті