(Фото) Настя Приходько образила жінок зухвалим виразом: “Мають виходити заміж і народжувати дітей”

Анастасія Приходько побувала на подкасті у Слави Дьоміна. Цікавими думками поділилиася зірка.

Настя Приходько – та сама зірка, яка віртуозно поєднала кар’єру і материнство. Артистка і на Євробаченні виступала, і у телепроектах брала участь, але разом з цим змогла і заміж вийти, і трьох діток подарувати коханому.

Анастасія Приходько з дітьми
Анастасія Приходько з дітьми

Нещодавно артистка поділилася своїми думками щодо призначення жінки і дружини у подкасті Слави Дьоміна на радіо “Люкс фм”.

“Блогер і тіктокер Олег Машуковскій і співачка Анастасія Приходько влаштували скандал в українському шоу-бізнесі. Так, зірки шоу “Співають всі” посперечалися на тему TikTok, про тренди цієї соцмережі і тенденції чоловіків на переодягання, макіяж і манікюр”, – підписали автори відео.

Анастасія представляла погляди більш зрілих людей, а блогер Олег Машуковскій намагався розбивати, на його погляд, стереотипні погляди співачки. Так погляди розминулися на темі призначення жінки.

“Тому, що жінка у душі вона – слабка. Природою дано… Жінка вона має виходити заміж, народжувати дітей”, – зазначила співачка.

Її опонент радикально з цим не згодний. На думку Олега, кожна жінка – різна. Є багато прикладів сильних дівчат, які всього досягли самі. Блогер заявив, що йому дуже дивно чути такі речі від Приходько. Співачка ж намагалася урезонити хлопця тим, що він повинен дякувати своїй мамі за появу на світ.

Конфлікт вирішив ведучий, який почав розбиратися з кожною стороною окремо. Все одно до повної згоди знаменитості не змогли дійти і Анастасія продовжувала відстоювати точку зору традиційних поглядів.

Схожі статті