Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко розповіли про поповнення: клопоту з онуками у Ніни Матвієнко не оберешся

Відомі українські співаки Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко поділилися в інтерв'ю планами на майбутнє поповнення в їхній зірковій родині.

Офіційними чоловіком та дружиною Тоня і Арсен стали у 2017 році. Церемонію одруження проводив головний вовк країни – Олег Винник, причому від гонорару він відмомився. На той момент у пари вже була спільна півторарічна дочка, яку вони назвали на честь знаменитої бабусі Ніни Матвієнко. Для них обох це не перша дитина, а на двох вони батьки чотирьох.

Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян з донькою Ніною
Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян з донькою Ніною

Так, Мірзоян в минулому шлюбі став татом синів Влада і Артема. Від їхньої матері Анни співак пішов, бо закохався в Антоніну, з котрою познайомився на “Голосі країни”. Матвієнко завагітніла вперше зовсім юною – коли їй було 17 років. З батьком свого первістка союз у майбутньої зірки не склався, тим не менше, вона все одно народила дочку Уляну, якій вже 22.

В інтерв’ю для РБК-Україна Арсен розповів, чи хочуть вони з Тонею ще дітей. Як виявилося, про чергове поповнення подружжя навіть не замислюється, і це їхнє зважене рішення, прийняте спільно:

“Можна сказати, у нас знак стоп. Ми відповідальні люди і розуміємо, що для цього потрібно багато сил, фінансів і здоров’я. Це дуже відповідальний крок. Я вважаю, що один з важливих і необхідних вкладів – у дітей. Шукати відповіді і сенс життя слід саме в них. Треба вкладати в них гроші, допомагати, ділитися досвідом та вберігати від помилок”.

Арсен Мірзоян
Арсен Мірзоян

До речі, зіркова пара живе в одному будинку з матір’ю Антоніни – народною артисткою Ніною Матвієнко. Вони, звісно, мріють про власне житло і відкладають на нього гроші, зате зараз, поки у них маленька дочка, дуже зручно, коли рідні поруч, адже дитину практично в будь-який момент можна залишити на бабусю, щоб відлучитися у своїх справах. Співачка й сама не проти допомогти дітям з онучкою.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька
Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька

Схожі статті