Юлія Зайка розповіла, як її підставили на шоу “Холостяк” перед Михайлом Заливако: “Кожен виживав, як міг”

Юлія Бельченко стала головною фавориткою глядачів шоу "Холостяк", але нареченою Михайла Заливаки так і не стала. Чому ж покинула проект?

Юлія Бельченко була потенційною обраницею Михайла Заливако. Він кілька разів вертав її на проект, а романтичним кадрам пари заздрила вся країна. Все велося до того, що саме ця дівчина стане головною дамою серця холостяка. Втім, ви давно знаєте, як склалася її доля.

Юлія Бельченко
Юлія Бельченко

Фанати прозвали її “зайкою” через м’якість характеру та доброту, яку неможливо було скрити за маскою примхливої леді. Виявляється, саме ці риси характеру і дали змогу суперницям виживати Юлю з проекту.

Зокрема про неї пустили чутки про те, що вона ходила на зустрічі за гроші і взагалі працювала на недостойних порядної жінки роботах.

Нещодавно Бельченко дала інтерв’ю про те, як насправді ставилися до неї у проекті та хто поширив неправдиву інформацію.

Виявляється одній з учасниць вона розповіла, як подорожувала зі своїми хлопцями, а цю інформацію перекрутили і почали використовувати проти суперниці.

“Коли прийшов момент “зливу”… Це все так інтерпретувалося… Кожен виживав, як міг і боровся, як міг. Я починаю розповідати, як воно є – мене ніхто не чує. По хронології. Та потім сиджу і розумію, що я виправдовуюсь”, – поділилася своїми емоціями Юлія.

Сама Бельченко вважає, що всі чутки були підставою проти неї. Дівчина розповідає, що вона панікувала від цих закидів, адже насправді все своє життя працювала і навіть не дозволяла хлопцям за себе платити. Від стресу у неї навіть були проблеми зі здоров’ям.

Схожі статті