Як зараз почувається Анастасія Заворотнюк? Донька зірки видала правду про хворобу: “Час відверто розповісти”

Про стан Анастасії Заворотнюк давно вже не чули прихильники. Дізнайтеся, як справи у народної няні-улюблениції.

Анастасія Заворотнюк. Вже скоро піде 3-й рік, як ефектна зірка, народна улюблениця стала затворницею. Вона активно бореться за те, щоб знову сяяти на сцені, а фанати вірять, що знаменита няня скоро порадує виходом у світ.

Анастасія Заворотнюк взяла курс на одужання
Анастасія Заворотнюк взяла курс на одужання

Єдиний зв’язок прихильників зі знаменитістю можливий через доньку Анастасії Анну. Саме вона стала тим першим інформатором, який повідомляє про стан Заворотнюк. Чоловік акторки, відомий фігурист Петро Чернишов, навіть видалився із соціальних мереж, аби його не турбували. Та і від доньки вже давно не було новин… Натомість дівчина, яка завжди зберігає оптимізм, поділилася своїми емоціями.

“Мої дорогі, відчуваю, що настав час розповісти вам відверто і дуже щиро, про те що зі мною відбувається”, – зворушливо почала Анна Заворотнюк.

За словами доньки акторки, їй дуже нелегко прийшлося у часи хвороби мами. Сама переживає пригнічений стан і навіть зверталася за допомогою.

“Відчуваю себе звіром, загнаним в кут”, – пише Заворотнюк-молодша.

Дівчині і дійсно прийшлося нелегко. Вона хотіла розвивати себе у кіно, навіть знімалася у серіалах, але разом з усією родиною має піклуватися зараз лише про одне – про маму. Втім, Анна не раз зазначала, що боротьба триває і вона вірить: її рідна душа впорається з усім.

Нагадаємо, у 2019 році з’явилася інформація про те, що Анастасія Заворотнюк має діагностовану пухлину. З тих пір зірка пішла на лікування.

Схожі статті