Антон Савлепов з “Quest Pistols” одружився на російській акторці Ірині Горбачовій: що відомо про весілля

Антон Савлепов тепер одружений чоловік. Що відомо про весілля зірки?

Відома російська акторка Ірина Горбачова і колишній фронтмен музичного гурту “Quest Pistols” Антон Савлепов одружилися. Про це актриса розповіла сьогодні в інтерв’ю для YouTube-шоу “А поговорити?”.

Одруження зіркової пари

Раніше Ірина неодноразово публічно зізнавалася в любові Антону Савлепову. Як пара артисти вперше вийшли в світ лише в лютому цього року.

Ірина продемонструвала обручку і зазначила, що у них з коханим вже відбулося весілля. Торжество влаштували під час відпочинку у Туреччині. Однак, деталей знаменитість вирішила не розкривати.

Незважаючи на те, що Ірина останнім часом часто публікувала фото з обранцем, на особистій сторінці в соціальній мережі в Instagram зірка не ділилася подробицями особистого життя і там немає і натяку на весілля.

Нагадуємо, чутки про роман Гобачової і Савлепова з’явилися рівно рік тому. Актриса спочатку публічно привітала Антона з його 32-річчям, а через пару місяців опублікувала їхнє спільне романтичне фото. Знімок з’явився в мікроблозі кінозірки на початку осені. Пара відпочивала разом в Туреччині. На зроблених кадрах музиканта видно не було, проте Ірина відмітила його.

До речі, акторка три роки тому пережила розлучення. З актором Григорієм Калініним вона переьувала у стосунках вісім років, три з яких в офіційному шлюбі. В інтерв’ю Юрію Дудю Горбачова зізнавалася, що головною причиною розладу стала зрада чоловіка. Ірина змогла пробачити його, однак повернути довіру не вдалося.

Схожі статті