Надя Дорофєєва та Володимир Дантес розлучалися три рази: музикант заговорив про кризу в стосунках

Володимир Дантес здивував фанатів зізнанням стосовно подружнього життя з Надею Дорофєєвою.

Стосунки відомого українського виконавця Володимира Дантеса та його зіркової дружини Наді Дорофєєвої ніколи не здавалися користувачам мережі ідеальними. І варто відмітити, що вони мали рацію. Співачка не одноразово розповідала, що вони багато разів порвали стосунки. Однак, це відбувалося до весілля зіркової пари.

Розлучалися три рази

Надя Дорофеєва і Володимир Дантес
Надя Дорофеєва і Володимир Дантес

Раніше Надя розповідала, що головною причиною сварок з обранцем був його флірт з фанатками. Володимир не бачив межі у спілкуванні з шанувальницями і неодноразово доводив Дорофєєву до стану, коли їй хотілося усе покинути.

Нещодавно Володимир Дантес пожартував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Чоловік це зробив у своєму особливому стилі. У відповідь на питання підписниці зірка заявив, що розлучався з Надею вже три рази.

Скріншот сторінки Володимира Дантеса

Однак, яка ж була доля гумору у цій відповіді сказати важко.

До речі, пару постійно підозрюють у тому, що вони знаходяться на грані розлучення. Через те, що Надя та Володимир мають специфічний стиль спілкування і багато часу проводять порізно, шанувальники безперестанно фантазують щодо їхнього розриву. Втім, кожного разу пара розвіює ці плітки, коли відправляється разом на відпочинок. Адже саме за кордоном вони можуть присвятити весь свій час одне одному.

Зараз пара відпочиває у Туреччині, як і велика кількість інших українських знаменитостей. Тож фанати Наді Дорофєєвої найближчим часом можуть очікувати на черговий влог.

Сподіваємося, що жарт Володимира Дантеса виявився лише сарказмом, і не має ніякого підґрунтя.

Схожі статті