“Ніхто не святий”: Цибульська, Павлік, Бабкін та інші зірки, які зраджували і не вважають це чимось ганебним

Хто з зірок відкрито розповідав про подружню зраду і не вважає це ганьбою?

Віктор Павлік

Віктор Павлік
Віктор Павлік

Віктор Павлік не приховує того факту, що неодноразово зраджував своїм дружинам. Однак, артист не вважає за зраду стосунки з іншими жінками. Певно для нього цей термін означає щось інше. Втім, що саме він так і не зміг пояснити.

Варто відмітити, що його четверта дружина Катя повністю довіряє чоловіку. Дівчина запевнила, що обрала свій шлях і навіть якщо дізнається про невірність коханого, то вже нічого змінити не зможе.

Ольга Цибульська

Дзідзьо і Оля Цибульська
Дзідзьо і Оля Цибульська

Ольга також зізналася у подружній зраді. Більш того, співачка впевнена, що святих немає і у кожної жінки у шафі ховається скелет. На привеликий жаль, у зворотньому артистку переконати неможливо. Імовірно, що таким чином вона заспокоює власну совість. Або ж намагається відбитися від нападів хейтерів.

Сергій Бабкін

Сергій та Сніжана Бабкіни
Сергій та Сніжана Бабкіни

Сергій Бабкін зізнався, що зраджував дружині. Більш того, кількість його коханок досягла відмітки сто. Найнеприємніша частина для Сніжани — це той факт, що майже усі вони були представницями певної професії. Сергій ніяк не реагує на критику його вчинку у соціальній мережі і не розуміє, звідки стільки негативу.

Ольга Сумська

Ольга Сумська
Ольга Сумська

Ольга Сумська зраджувала першому чоловіку Євгену Паперному, але цим не обійшлося. Акторка не приховує, що у шлюбі з Віталієм Борисюком також були зради. Мовляв, всіляке трапляється і вони обидва не були абсолютно вірними одне одному. Мали місце романи і на стороні. Однак, кризу у стосунках вдалося подолати, і зараз Ольга з Віталієм — зразкова подружня пара.

Схожі статті