Чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян розсекретив поповнення в родині: на одну дівчинку стало більше (ФОТО)

Відомий український співак Арсен Мірзоян, який одружений на Тоні Матвієнко, розсекретив новину про поповнення в їхній родині.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко стали чоловіком та дружиною у 2017 році. Весілля вів сам Олег Винник, який, відмовився від гонорару в ім’я любові. На момент одруження герої нашої сьогоднішньої статті вже виховували спільну доньку Ніну. Назвали вони її на честь знаменитої бабусі Ніни Матвієнко.

До Антоніни Арсен пішов від першої дружини Анни. Саме тому співачку охрестили розлучницею.В тому шлюбі у Мірзояна з’явилося двоє синів – Влад і Артем. Враховуючи, що хлопці їздять у сімейні поїздки з батьком і мачухою, схоже, що стосунки у них склалися хороші.

Арсен Мірзоян з синами від першого шлюбу
Арсен Мірзоян з синами від першого шлюбу

Тоня теж мамою вперше стала набагато раніше. Вона завагітніла, коли їй було 17, і народила дочку Уляну. Союз з батьком дитини у майбутньої зірки не склався.

Зараз своєю дружною сім’єю Мірзоян і Матвієнко живуть в будинку Ніни Митрофанівни. За словами Антоніни, місця вистачає на всіх, тому ніхто нікому не заважає. До того ж в будь-який момент можна залишити маленьку дочку на бабусю, щоб відлучитися в інших справах. При цьому про власне житло подружжя мріє і відкладає на нього гроші.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька
Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька

У недавньому інтерв’ю Арсен розповів, чи хочуть вони з Тонею ще дітей. Як виявилося, вони про це навіть не замислюються, адже на двох у них і без того вже четверо спадкоємців:

“Можна сказати, у нас знак стоп. Ми відповідальні люди і розуміємо, що для цього потрібно багато сил, фінансів і здоров’я”.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко

Проте, в Інстаграмі Мірзояна з’явився пост, у якому він повідомив про поповнення в родині. Правда, не в їхній з Матвієнко, а в колекції кіндерів маленької Ніни – сімействі з мультфільму “Крижане серце”:

“Сьогодні вранці до нас приєдналася Ельза!”, – написав співак.

Скріншоти з Інстаграму Арсена Мірзояна
Скріншоти з Інстаграму Арсена Мірзояна

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.