(Відео) Наталія Могилевська отримала пропозицію руки і серця після концерту: “Наташа, виходь за мене!”

Наталія Могилевська отримала пропозицію прямо після концерту. Усі деталі в статті.

Нещодавно Наталя Могилевська дала неперевершений сольний концерт на воді. Зірка виступала на спеціально облаштованому майданчику і виконала хіт “Морськие звезды”. Виступ відбувся на Дніпрі і викликав масу емоцій у глядачів, які скучили за подібними заходами.

Казуси

Однак, без казусів не обійшлося. Наталя Могилевська ледь оконфузилася прямо під час виступу. Жінка не розрахувала деякі моменти і ледве не звалилася у воду. На щастя, завдяки професійності та великому досвіду їй вдалося опанувати себе та виконати композицію найкращим чином.

Пропозиція руки і серця

Але цим не обмежилося. Стався ще один казус, який насмішив саму співачку. Зірка позувала на яхті і давала інтерв’ю, примірявши чорну вечірню сукню з глибоким декольте, суцільно усипане чорними паєтками, а також яскраво-червоний блейзер-оверсайз.

Повз припливала компанія людей на моторному човні, а один з чоловіків не стримався і запропонував Наталії вийти за нього заміж. Сама ж Могилевська голосно розсміялася на пропозицію. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вона поцікавилася у шанувальників, чи може, на їхню думку, привернути увагу співачки її шанувальник.

Фанати виявилися милосердними людьми і у більшості почали переконувати артистку прийняти пропозицію. Здається, що Наталія була дуже задоволена тим, що почула від звичайного чоловіка.

Нагадуємо, що не так давно Наталя Могилевська пережила розрив зі своїм коханим. З’ясувалося, що пара не мала можливості повноцінно спілкуватися через карантинні обмеження. Адже чоловік знаходився за кордоном.

Схожі статті