Обраниця Заливако Анна Богдан приголомшила заявою: “У моєї дитини не буде такого безвідповідального тата”

Переможниця 11 сезону романтичного реаліті "Холостяк" Анна Богдан зробила важливу заяву, перебуваючи у стосунках з Михайлом Заливако.

У фіналі шоу Міша подарував заповітну каблучку Ані, хоча глядачі до останнього вірили, що на її місці виявиться інша фіналістка – Юля Зайка Бельченко, яка стала фавориткою з перших епізодів.

Проте, цього не сталося, а після завершення проєкту Богдан і Заливако продовжили зустрічатися, перейшовши на більш серйозний рівень. Заради коханої екс-холостяк переїхав з Харкова до Києва, вони з’їхалися і вже встигли побувати не в одній романтичній подорожі разом.

Михайло Заливако та Анна Богдан
Михайло Заливако та Анна Богдан

Пара регулярно виходить на зв’язок з шанувальниками в мережі, причому розповідають вони не тільки про свої відносини. Так, на цей раз у себе в Інстаграмі Анна Богдан влаштувала чергову сесію відповідей на питання, де одна з підписниць поцікавилася у дівчини, чи стала б вона народжувати, якби від неї пішов чоловік, тобто батько майбутнього малюка:

“Зраділа б, що у моєї дитини не буде такого несерйозного і безвідповідального тата. Та й тим більше в наш час наявністю дитини вже нікого не здивуєш”, – заявила переможниця” Холостяка-11″.

Скріншот з Інстаграму Анни Богдан
Скріншот з Інстаграму Анни Богдан

Дітей поки немає ні в неї, ні у Михайла, хоча за плечима Анни вже є невдалий шлюб та розлучення з екс-главою Офісу Президента Андрієм Богданом. Його ж прізвище вона і носить, а її дівоче – Сторожук.

Анна Богдан з колишнім чоловіком Андрієм Богданом
Анна Богдан з колишнім чоловіком Андрієм Богданом

Раніше Анна відзначала, що її з дитинства вчили любити, цінувати і поважати себе, тому вона вважає, що кожна жінка повинна реалізуватися не тільки як дружина і мама, але ще і як особистість. З цим у неї проблем немає.

Схожі статті