Молода дружина Віктора Павліка показала всій країні, як приймає душ: навіть піною не замаскувала неподобство

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова посвячує шанувальників у мережі чи не в усі подробиці свого життя.

Заміж за Віктора Павліка Катерина Репяхова вийшла у травні 2020-го. До цього у них кілька років тривав службовий роман – Катя була концертною директоркою артиста. Причому на той момент він ще був одружений на третій дружині Ларисі Созаевой, разом з якою рік тому поховав сина Павла.

Публіка охрестила Репяхову розлучницею, Павліка – зрадником, до того ж з великою різницею у віці. Проте, пара щаслива разом, а логічним продовженням їхнього кохання стало народження спільної дитини – хлопчика, якого вони назвали Михайлом.

Віктор Павлік на виписці з пологового будинку разом з молодою дружиною, новонародженим сином і тещею
Віктор Павлік на виписці з пологового будинку разом з молодою дружиною, новонародженим сином і тещею

Крім роботи концертним директором, Катерина також є блогером в Інстаграмі. Вона регулярно ділиться з підписниками новими фото і відео, новинами з життя. Навіть між переймами під час пологів героїня статті записувала ролики, а на цей раз вона розбурхала мережу кадром з душу крізь запітніле скло, зробленим під час відпочинку у Львові. Репяхова позує спиною до камери з намиленим шампунем волоссям:

“У нас такий гарний номер, що хочеться знімати все”, – написала дружина Павліка.

Скріншот з Інстаграму Катерини Репяхової
Скріншот з Інстаграму Катерини Репяхової

Також в основний стрічці Катя опублікувала зворушливий знімок з двомісячним сином:

“Коханий мій синочок, я на цьому світі, щоб показати тобі весь світ. Ти будеш найщасливішою дитиною, обіцяю. У нас попереду стільки всього цікавого!”.

Катерина Репяхова з сином

Варто зазначити, що з моменту народження Михасик разом з батьками вже двічі відправлявся у подорожі. Поки що тільки по Україні, але в майбутньому зіркове подружжя планує і більш далекі поїздки.

З історією кохання Віктора Павліка та Катерини Репяхової знайомтеся у відео нижче:

Схожі статті