Лілія Ребрик зрадила коханому Андрію Дикому і проміняла його на іншого чоловіка: тепер танцює не з ним

Лілія Ребрик засвітилася під час танцювальних па з іншим. Усі деталі.

Після участі у шоу “Танці з зірками” відома українська телеведуча Лілія Ребрик кардинально змінила своє життя. Вона покинула коханого заради невідомого на той час танцюриста Андрія Дикого і створила нову сім’ю.

Лілія Ребрик і Андрій Дикий
Лілія Ребрик і Андрій Дикий

З тих пір вона є щасливою дружиною та мамою. У зіркового подружжя народилося двоє прекрасних доньок. Вони придбали заміський будинок, де живуть на вихідних та влітку. І взагалом, їхнє життя нагадує картинку з інтернету, де усі посміхаються, а проблем не існує.

Ліля Ребрик тепер танцює з іншим

Як відомо, Лілія Ребрик не тільки успішна телеведуча, але й акторка. Вона бере участь у зйомках фільмів, серіалів, і у живих виставах у Молодому театрі. Тому не дивно, що вона також займається танцями, може щось заспівати і взагалі, проявляє креатив в усіх сферах.

Скріншоти сторінки Лілії Ребрик. Акторка знаходиться на репетиції

Нещодавно на особистій сторінці Лілії Ребрик в соціальній мережі Instagram з’явився новий відеоролик, з якого стало ясно, що у неї з’явилися нові партнери по танцях. Однак, репетиція, яку і відзняла зірка, відбувалася якраз у Молодому театрі.

Вочевидь, команда готувалася до нової вистави. Лілія показала, як партнер зробив декілька підтримок з нею. Варто відмітити, що роки спільного життя з танцюристом не пройшли дарма, Лілія неймовірно пластична та гнучка.

Цікаво, як реагує Андрій Дикий на те, що Лілія також бере участь у танцювальних партіях? Адже їхні роман почався саме з паркету. Не виключено, що він був присутнім, адже танцюрист доволі часто навідується до коханої на роботу у студію.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.