Народження другого сина Юрія Горбунова влетіло в копієчку: скільки шоумен заплатив за пологи Каті Осадчої?

Скільки зіркове подружжя Юрій Горбунов та Катя Осадча заплатили за пологи?

Не так давно відома українська телеведуча Катя Осадча народила свою третю дитину, і другу дитину Юрія Горбунова. Мережа одразу ж наповнилася привітаннями від вітчизняних селебритіз, які не скупилися на приємні слова та побажання. З особистої сторінки телеведучої в соціальній мережі Instagram видно, що вона народжувала у приватній клініці з дуже комфортними умовами. Малюк народився абсолютно здоровим, міцним і приніс щастя у знамениту сім’ю. У скільки ж обійшлися пологи зірковій родині?

Яку суму Юрій Горбунов витратив на народження другого сина?

Катерина Осадча народжувала у приватній клініці “ISIDA”. На офіційному сайті пологового будинку представлений прайс, завдяки якому можна приблизно уявити, скільки ж Юрій Горбунов та Катя Осадча витратили на ведення вагітності та, власне, пологи.

Скріншот прайсу у клініці Ісіда

Пара мінімум не пошкодувала 72 тисячі гривень. Варто відмітити, що на відміну від більшості зірок, Катерина Осадча не робила ніякої реклами клініці, і взагалі максимально абстрагувалася від запитань про сервіс. Тож вирогідність того, що зіркам зробили знижку заради реклами виключена.

Нагадуємо, що Катерина та Юрій досі не відкрили імені свого первістка. Пара як завжди намагається захистити свою дитину від публічності, і якщо його ім’я Катя вирогідніше за все відкриє під час власного шоу, то обличчя малюка фанати можуть так і не побачити, як це сталося у випадку з Івасиком Горбуновим.

Шанувальникам залишається лише сподіватися на те, що хлопчик виявиться більш схильним до шоу-бізнесу і захоче бути популярним.

Схожі статті