Софія Ротару потрапила у немилість Ігоря Кондратюка: за що продюсер нещадно розкритикував співачку?

Ігор Кондратюк пояснив, чому вважає присутність Ротару на концерті приуроченому до Дня Незалежності України зайвим.

Ігор Кондратюк та Софія Ротару — два титани українського шоу-бізнесу. Обидва — поважні діячі культури, які мають неабиякий авторитет і здатні впливати на те, що відбувається к вітчизняному шоу-бізнесі. І важко уявити, щоб вони могли б конфліктувати між собою. Втім, це трапилося.

Ігор Кондратюк розкритикував Софію Ротару

Софія Михайлівна Ротару на “Новій хвилі”

Ігор Кондратюк різко висловився про Софію Ротару. Свої думки та висновки він написав на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

“При всій повазі до легендарності Софії Ротару, після її недавнього виступу на” Новій хвилі “в Сочі, я б не випускав її на сцену концерту до Дня незалежності”, – висловився шоумен.

Телеведучий також не оминув і інших зірок українського шоу-бізнесу. У своєму повідомленні він згадує такі прізвища, як Барський, Лобода, Лорак, тощо.

Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк

Варто відмітити, що навіть найвірніші фанати Софії Михайлівни Ротару також були вражені її рішенням поїхати у Сочі. Варто відмітити, що фестиваль “Нова хвиля” завжди проводився у Латвії, але через велику кількість нев’їзних до цієї  країни російських виконавців, він “переїхав” до Росії.

Нагадуємо, що не так давно Ігор Кондратюк потрапив у дуже неприємно ситуацію в Об’єднаних Штатах Америки, де він відпочиває. Справа в тому, що погодні умови створили деякі проблеми продюсеру. Так, на транспортний засіб чоловіка впало дерево. Продюсер начебто не сильно засмутився, сфотографував те, що сталося з його автівкою, опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі і закрив тему.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.