“Кохання переможе все”: Григорій Решетнік підтвердив возз’єднання Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина насправді помирилися? Григорій Решетнік дав коментар стосовно ситуації.

Григорія Решетника насправді можна назвати купідоном української естради. Через його руки пройшло безліч Холостяків і навіть декілька Холостячок. Комусь вдалося влаштувати особисте життя, комусь — ні. Але абсолютно точно можна сказати, що кожен учасник справив враження на глядача і запам’ятався йому назавжди.

Кохання переможе

Не так давно зразковий сім’янин та успішний шоумен Григорій Решетник поділився думкою стосовно примирення Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта.

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина
Олександр Еллерт та Ксенія Мішина

Нагадуємо, не так давно Олександр привітав екс-кохану у їхню річницю. Романтичне відео, яке гуморист опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram викликало чутки про їхнє возз’єднання. Втім, поки жодна з зірок не підтвердила ці домисли.

Відзначимо, що свої “п’ять копійок” в цю історію вставив ведучий “Холостячки” Григорій Решетник, який на шоу був свідком зародження любові Мішиної і Еллерта. У своїх сторіз телеведучий опублікував кадр з того відео Олександра і підписав: “Вірю, що любов переможе все”.

Скріншот сторінки Григорія Решетника

Варто відмітити, що не так давно Григорій виразив думку, що Ксеня та Олександр швидко помилятися. Що, очевидно, і сталося.

Цілком можливо, що телеведучий знає про стосунки акторки та гумориста набагато більше, ніж показує. Деякі підписники допускають, що розставання знаменитостей було лише черговим піар-ходом, щоб підняти рейтинги власних сторінок, а також нового сезону проєкту. Сподіваємося, що у пари все добре і дуже скоро ми почуємо про те, що вони разом і планують весілля.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.