Ірина Білик показала своїх синів: молодший росте копією батька, а старший здивував схожістю зі Скрябіним

Відома українська співачка Ірина Білик є люблячою мамою двох чудових синів від двох різних батьків.

Свого первістка Ірина Білик народила у 1999 році незабаром після розставання з продюсером Юрієм Нікітіним від моделі Андрія Оверчука. Хлопчика назвали Глібом. У 2015-му поп-діва стала матір’ю вдруге – у неї знову з’явився синочок Табріз. На цей раз зірці довелося скористатися сурогатним материнством, оскільки медики заборонили їй народжувати самій через серйозні ризики по здоров’ю.

В одному зі своїх інтерв’ю виконавиця зізналася, що могла повторити долю Жанни Фріске, якби не послухала лікарів.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов з сином Табрізом
Ірина Білик і Аслан Ахмадов з сином Табрізом

Чи не під кожним фото п’ятирічного Табріза в соцмережах прихильники відзначають, як сильно він схожий на свого тата – стиліста і фотографа Аслана Ахмадова, який був п’ятим чоловіком Ірини. Зовсім недавно вони розлучилися. Причиною розлучення стала відстань. Справа в тому, що Білик вже давно живе і працює в Києві, а ось все життя Ахмадова зосереджене в Москві.

Що стосується старшого спадкоємця знаменитості Гліба, то йому вже 22 і він заручений, проте не це обговорюють користувачі мережі. Дуже часто під фотографіями хлопця зустрічаються коментарі про його схожість з близьким другом поп-діви – нині покійним Андрієм Кузьменко. Звичайно, є і ті, хто не бачить в них нічого спільного, проте одна зовнішня риса їх дійсно об’єднує – довге волосся.

Кузьма Скрябін та Ірина Білик
Кузьма Скрябін та Ірина Білик

Далеко ходити не потрібно. Одного разу Ірина Білик засвітилася разом з синами та невісткою в програмі “Світське життя”, про що звітувала в Інстаграмі.

Ось як на фото відреагували коментатори:

  • “Люди, син реально схожий на Кузьму! Статура… Руки особливо такі як у Андрія! Я в шоці! Це життя… Буває… Ну реально, схожий!”;
  • “А син Ірини старший схожий на Кузьму”.
Коментарі користувачів мережі
Коментарі користувачів мережі

Співачка не стала відповідати на підозри підписників, хоча раніше вона публічно заявляла про роман зі Скрябіним.

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука натякнула йому на значну різницю у віці: “Вова, припини себе поводити як дід”

Романтичні стосунки зі значно молодшою дівчиною для чоловіків часто закінчуються розчаруванням. Відомий шоумен Володимир Остапчук також зміг перевірити, як впливає на пару різниця у віці.

Сніданки, які не куштував би Володимир Ярославський: Ірина Пруднікова чесно про участь в “МастерШеф-13”

Учасниця "МастерШеф-13" Ірина Пруднікова розвіяла популярний стереотип про кулінарні шоу. Телекамери часто не передають реальність, яка відбувається на знімальному майданчику, а тим паче поза ним.